Thursday, September 2, 2010

Battle Of The Band - Melayu 80an

Punyalah rare gambar yang aku dapat ni. Ehsan dari laman web sosial Facebook. Tak dapat nak pastikan setiap kumpulan yang ada dalam gambar ni. Antara yang aku tau Lefthanded, SYJ, Ella & The Boys dan Ariwatan. Agak unik costum atau pakaian depa zaman tu, seiring dengan perkembangan muzik antarabangsa seperti Cinderella, Led Zepplin, Black Sabbath dan sebagainya.


Diharapkan semoga era rock kapak atau rock kangkang kembali menyinar kerana peminatnya yang melata setiap lapisan masyarakat.

2 comments:

  1. wakaka..aku suka yang sluar belang ngan pakai coli jer tu huh..

    ReplyDelete
  2. Kekekkee,rare tu. Mana dapat tengok dah orang pakai macam tu zaman sekarang ni.

    ReplyDelete