Friday, November 18, 2011

Update 2 Blog dan Kemenangan Pasukan Bola Sepak Malaysia

Assalamualaikum.
Dah lama aku tak update blog bukurekod2u.blogspot.com ni.
Sebabnya, ada dua :
1. Bila hujung tahun, terlalu banyak kerja di sekolah yang perlu dibereskan.
2. Aku juga sedang mengupdate blog sekolah iaitu http://smkcmyusuf.blogspot.com/

Walaubagaimana pun, aku tetap akan mengupdate kedua-dua blog tersebut bilamana keadaan mengizinkan.
Anda dialu-alukan mengunjunginya, jika berkesempatan.

Kepada pasukan / pemain B23 Malaysia, syabas diucapkan atas kejayaan membenam keangkuhan Indonesia dengan keputusan 1-0. Apa yang diharapkan, corak dan semangat juang pemain muda Malaysia perlu dikekalkan.

Nota : Dulu aku main bola jugak, tapi peringkat kampung aje. Masa tu bangga la dapat kalahkan team Changkat (Batu Gajah) dan team Kampung Pisang (Batu Gajah).