Tuesday, October 20, 2015

CUCU SINGGAH TUMPANG KENCING (Lego Series 10 Paintball Player)

Dalam siri Lego Minifigure, terdapat beberapa barang yang boleh dibuat collection.
Cuba perhartikan helmet pada gambar di bawah, ianya diambil dari Minifigure Paintball Player siri ke 10.
Helmet dia detail dan aku tak jumpa lagi dijual dalam set-set yang lain.


Harga di mazon.com buat masa ini ialah $12.95

5 comments:

  1. clear betul gambar ni... ni yg ori ehh.. benda lego ni ada pirate ke? maksud sy dia tiru abis model yg sama ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada bro,aku penah jumpa kat chow kit,lego china.btw,cikgu arip guna camera or software apa?lawa gambanya

      Delete
  2. Terbaik la bro. Idea kau sangat kreatif.
    Anyway, cakap pasal Lego, aku tengok tu hari Star Wars baru release nye Lego figurines aku was like awesome giler.

    ReplyDelete
  3. Saya guna HP Sony Z1.
    Applikasi Snapseed.
    Boleh try download dan guna, best!
    Sekarang ni dah banyak brand brick selain Lego, antaranya SY, Decool, Lele. :)

    ReplyDelete
  4. Brand SY dah boleh tiru Lego. Harga jauh lebih murah,
    Ada jual loose untuk setiap watak (minifigure). Harga RM5.00.

    ReplyDelete