Tuesday, September 11, 2012

BUANG DUIT KAT KUALA LUMPUR

Salam 1Malaysia. 
Cuti Merdeka lepas, aku ngan wife gi KL. Ada kenduri kahwin di Kampung Pandan. Sepupu wife aku. Pergi ramai-ramai sekali ngan family mertua.
Kiranya memeriahkan majlis kenduri dari hari Jumaat hingga ke Ahad. 

Hari Ahad-Isnin tuh aku ngan wife ambik peluang nak jejalan ke KL. Famili yang lain angkat kaki balik Manjung dulu Ahad tuh. Aku tido kat Segambut. Wah..lama tak berjalan buang duit kat sana. Antara tempat yang aku pergi... 
- Amcorp Mall (ketagihan toys dan baju bundle)
- Sogo (tempat wife aku shopping da..)
- Pertama (makan Sate Kajang)
- Camble (Jaie)
- IKEA
- The Curve
- Bentley Music

Memula aku tak terfikir pun nak gi Bentley. Ropanya lokasi dia bersebelahan ngan IKEA. Pelagi...
Rambang mata aku tengok koleksi intrumen dia. Lebih-lebih lagi tang gitar, amp ngan efek dia. 
Bentley Music Mutiara Damansara Store Front
Pintu masuk
Large image
Seksyen gitar
Ibanez Guitar Section

Accessories Section

Head Office & Showroom

Wisma Bentley Music
3, Jalan PJU 7/2, Mutiara Damansara,
47810 Petaling Jaya, Selangor, Malaysia.
Tel: (603) 7727 3333
Fax: (603) 7726 3328

Operating Hours:
Mon - Sat (10.00 am - 9.00 pm)
Sun (11.00 am - 9.00 pm)

Cer teka ape kebendanya nih?





Gitar dan stand dia dijual berasingan. Hehe.

Harharhar.. Guitar stand ropanya.
Lain kali nak buang duit kat KL lagi. Kekadang layan nafsu..syok jugak.

6 comments:

  1. jenama Hercules..ingat model kapal terbang Tamiya...hehehe

    ReplyDelete
  2. Heheh. Mantap tul materialnya.

    ReplyDelete
  3. Ngam2 RM100. Bila kita angkat gitar dari stand tu, lock kat tengkuk dia tu auto open.

    ReplyDelete
  4. Tq. Baru merasa nak pakai gitar karan. Dulu telan ayor lior jer tgk org punya.

    ReplyDelete